De virtuele deuren van Roompot Park Brouwersdam zijn geopend

De virtuele deuren van Roompot Park Brouwersdam zijn geopend
19 augustus 2022 Renée Bron

Zeelenberg Architectuur Woordmerk

1
nieuws

De virtuele deuren van Roompot Park Brouwersdam zijn geopend

Vanaf nu zijn de nieuwe tiny houses en lodges van het vernieuwde Roompot Park Brouwersdam in het Zeeuwse Scharendijke te boeken voor 2023. Het planconcept is een totaalbeleving: landschap, architectuur en interieur vormen een eenheid.

leestijd: 2 min

Renée Bron
19 augustus 2022
nieuws

Het park bevat minder verblijfseenheden en een meer landschappelijke terreininrichting met inheemse grassen, ruigte en struwelen (begroeiing waarin lagere struiken de boventoon voeren.) Bestaande bomen zijn zoveel mogelijk behouden.

Het resort is autoluw en gericht op voetgangers door het gebruik van slingerende, halfverharde wandelpaden. Er is veel aandacht besteed aan duurzaam energieverbruik en de circulariteit van bouwmaterialen.

De speels in het groene landschap geplaatste, luxe verblijven stralen rust uit, zijn smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien.

Met het Grevelingenmeer, de Noordzee en de ertussenin gelegen Brouwersdam op enkele minuten afstand, is dit een ideale plek om je batterijen helemaal op te laden. En om mooie herinneringen te maken.

Kijk voor meer informatie op de website van Roompot.

000