ons DNA

Zeelenberg Architectuur Woordmerk

1

“Onze wandelingen door de natuur op de eilanden hebben ons gevormd”

Het water zit in ons DNA. Vanaf de eerste dag is Ouddorp onze thuishaven, gelegen op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, aan de rand van het Grevelingenmeer. Daar in de Delta, op een steenworp afstand van de Noordzee en de duinen, hebben onze wandelingen door de natuur op de koppen van de eilanden ons gevormd. Wij houden van de verrassingen die deze omgeving zo rijkelijk biedt, iedere duin wekt de nieuwsgierigheid op om te kijken wat zich aan de andere kant bevindt. Unieke vergezichten over water en land. Deze liefde drijft ons en bepaalt onze ontwerpen, onze architectuur, onze projectfilosofie, toen, nu.

2

Zeelenberg Architectuur favicon-114x114

Integraal plan-ontwikkelaar

De nadruk van ons werk ligt op projectmatige ontwikkelingen in binnen- en buitenland, waaronder België, Duitsland en Panama. Ons bureau is gespecialiseerd in het totale proces dat bij een planontwikkeling komt kijken; van het ontwerpen van planconcepten, het maken van stedenbouwkundige- en landschapsplannen, haalbaarheidsstudies, exploitatieopzetten en marketingconcepten tot de esthetische begeleiding van de realisatie met de bijbehorende financiële verantwoording.

Zeelenberg Architectuur favicon-114x114

Leisure-specialist

Zeelenberg Architectuur is toonaangevend in de leisurewereld. Onze concepten en ontwerpen voor hotels, resorts en gebiedsontwikkelingen zijn wereldwijd gerealiseerd. In totaal meer dan 40.000 recreatieve eenheden en faciliteiten voor een investeringswaarde van zo’n 6 miljard euro. Brede duurzaamheid is binnen onze werkwijze en ontwerpen inmiddels een vast element. Daarbij gaan wij uit van de balans tussen People, Planet en Prosperity als basis voor ieder project.

Zeelenberg Architectuur favicon-114x114

Mede-ontwikkelaar

Wij geloven in onze projectfilosofie en aanpak en durven daar ook voor te staan. Wij zijn dan ook bereid om te investeren in de ontwikkeling van plannen en projecten waar wij enthousiast over zijn, die onze visie op de toekomst belichamen en een positieve rol spelen bij het maatschappelijk gebruik van de openbare ruimte. In dat geval dragen wij samen met de opdrachtgever risico voor de verwezenlijking van het plan. Op welke wijze wij dat doen hangt af van het concrete plan of project.

3
interesse

U gelooft in uw project, wij geloven in onze projectfilosofie. Voor een dynamische combinatie: 0187- 68 12 22