Bernheze wil van De Wildhorst weer een levendig park maken

Bernheze wil van De Wildhorst weer een levendig park maken
16 januari 2023 Renée Bron

Zeelenberg Architectuur Woordmerk

1
nieuws

Bernheze wil van De Wildhorst weer een levendig park maken

Zeelenberg Architectuur is geselecteerd om samen met de Gemeente Bernheze te werken aan een mooie toekomst te werken voor Landgoed De Wildhorst.

leestijd: 2 min

Renée Bron
16 januari 2023
nieuws

Op 11 januari is de intentieovereenkomst ondertekend. Zeelenberg Architectuur mag zich een jaar lang buigen over de vraag wat er moet gebeuren met vakantiepark De Wildhorst. Daarbij wordt er hardop over gedacht om het park opnieuw in te zetten voor toerisme in Bernheze.

“Ooit was De Wildhorst een levendig recreatiegebied, maar dat is verleden tijd. Het park is niet meer wat het ooit was. Het zou mooi zijn als we iets van die activiteiten naar Heeswijk-Dinther terug kunnen halen”, aldus wethouder Edwin Daandels.

Architect Jan-Paul Bron: “De eerste keer dat ik hier kwam, heeft het park veel indruk op me gemaakt. Wij denken zeker dat in dit pareltje van rust en ruimte een toeristische ontwikkeling mogelijk is. Als alles volgens plan verloopt, kunnen we bij de volgende nieuwjaarsborrel de eerste resultaten van het haalbaarheidsonderzoek presenteren.”

Foto: Edwin Hendriks – De Mooi Bernheze Krant

000